E-Learning


Office eTraining™ Professional

Rechtstreeks toetsen en trainen in Microsoft® Office® applicaties. In de Nederlandse opleidingsmarkt is Office eTraining™ Professional een unieke toets- en leermethode voor Microsoft Office®. U leert en toetst uw kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in de Office® applicaties. New Horizons heeft deze oplossing op de markt gebracht, i.s.m. Microsoft, welke de applicatie ook officieel heeft erkend.

 

Office’Coach™

Is een zeer eenvoudig te bedienen en te raadplegen als een soort Tom Tom programma voor al uw vragen over Windows XP, Windows Vista, Excel, Outlook, PowerPoint, Word en Access. De software is ook verkrijgbaar in de talen: Engels, Duits, Frans en Spaans.

 

ICT WebTV™

ICT WebTV™ biedt u een zeer complete online ICT training in combinatie met Learning Zone. Met ICT WebTV™ ontvangt u ook Extra e-courseware, PowerPoint slides, Mondelinge toelichting van een trainer, Demonstraties van te leren handelingen en vaardigheden, Assessments en een Learning Management System.

 

eNTERPRISE Learning™

Speciaal voor de ondernemingen met meer dan 10 ICT Professionals hebben wij unieke "on location" oplossingen ontwikkeld. ICT Web TV™ als complete maatwerkoplossing voor intranet of extranet. Deels in combinatie met het flexibele Walk In™ op een van onze trainingslocaties. Deze vooruitstrevende leermethode is een uitkomst voor organisaties die behoefte hebben aan een substantieel aantal personen met bijvoorbeeld een Microsoft-certificatie.

 

 

PRINCE2 online

PRINCE2 online is ontwikkeld voor mensen die op eigen initiatief, efficiënt, effectief en op professionele wijze willen werken aan hun project management vaardigheden. Het is voor iedereen die geïnteresseerd is in PRINCE2. Uiteraard voor iedere professional die zich verder wil ontwikkelen. Of u nu (project)manager, projectteamlid of zzp-er bent, het volgen van de opleiding via PRINCE2online en het eventueel daarna examen doen voor het Foundation en of Practitioner certificaat levert een waardevolle bijdrage aan uw professionele ontwikkeling.

 

 

 Funkeyz™

Werk efficiënter en meer ontspannen door het gebruik van sneltoetsen In MS Office zijn Ctrl+C en Ctrl+V wellicht de meest bekende sneltoetsen. Zonder deze sneltoetsen zou iemand vele malen moeten klikken, mikken en schuiven met de muis om precies hetzelfde resultaat te krijgen.

Onderzoek toont aan dat u op een drukke werkdag wel tot 8000 muiskliks kunt maken. Met sneltoetsen kunt u dit aantal aanzienlijke verlagen en bovendien sneller en gezonder leren werken.

Ga terug naar Leermethoden
Ga verder naar Opleidingen
Inschrijven
Contact
Bekijk onze cursus aanbod
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam