Cursus/opleiding/training
Microsoft Windows Server 2008

De opvolger van Windows Server 2003 biedt vele verbeteringen op het gebied van o.a. beheer en flexibiliteit. Met deze introductie zijn ook de nieuwe certificeringtrajecten gepresenteerd. Belangrijk detail hierbij is dat de huidige MCSA en MCSE certificeringen voor Windows Server 2003 worden vervangen door de meer gespecialiseerde MCITP certificeringen. Er volgen dus geen nieuwe MCSA 2008 of MCSE 2008 trajecten. MCTS en MCITP zijn twee van de nieuwe Microsoft certificeringen.

Upgrade van MCSE/MCSA naar Windows Server 2008?

Bent u MCSA of MCSE 2003 gecertificeerd en wilt u upgraden naar de beschikbare Server 2008 certificeringen? U kunt door 1 examen af te leggen, respectievelijk 3 of 2 MCTS-statussen behalen. Ook is het mogelijk om naar MCITP te upgraden.

Cursusmicrosoftserver2008.nl is onderdeel van de grootste ICT opleider ter wereld. Nu met 10 grote vestigingen in Nederland

En officieel Microsoft Gold Certified Partner Learning Solutions. Deze hoogstHaalbare Microsoft certificering is een kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan partners en dat wereldwijd objectief aan dezelfde normen tegemoetkomt.

Wereldwijd zijn er meer dan 100 New Horizons centers Microsoft Gold Certified Partner Learning Solutions en daarmee is New Horizons het grootste Microsoft Gold Certified Partner Learning Solutions netwerk ter wereld.

Topexpert

Als topexpert terzake met verregaande know-how in Microsoft oplossingen, voldoen wij aan zeer strenge kwaliteitseisen. Met meerdere gecertificeerde specialisten in huis die op de hoogte zijn van en ervaring hebben met de meest recente technologische ontwikkelingen en die hebben bewezen de Microsoft technologie volledig te beheersen en de producten door en door te kennen. In de praktijk hebben wij een verregaande expertise opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen.

Permanente updates

Elke Microsoft Certified partner moet blijvend aan de strenge voorwaarden per categorie voldoen om het Gold-label te verkrijgen en te behouden.

Kwaliteitsgarantie

U herkent een Microsoft Gold Certified Partner aan het logo dat Microsoft hen toekent. Dit kwaliteitsmerk is uw garantie dat u de beste partner getroffen heeft.
Zo bent u verzekerd van een hooggewaardeerde certificaat in het bedrijfsleven.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam